GESLAAGD NIEUWJAARSTOERNOOI

 

Groepsfoto nieuwjaarstoernooi 2017

 HAVOT klaar voor het nieuwe jaar!

Donderdag 5 januari 2017 heeft sportvereniging HAVOT weer haar traditionele Nieuwjaarstoernooi gespeeld. Alle leden en hun ouders of anders waren uitgenodigd om te volleyballen en/of te badmintonnen.

De toernooicommissie had maar liefst 7 gemengde volleybalteams ingedeeld en daarbij kwamen nog de vaste badmintonspelers, aangevuld met vrijwillige volleyballers, die op hun eigen veld de strijd leverden. Zo werd er tussen 19.00 en 22.00 uur fanatiek gespeeld om de zeer begeerde miniwisselbokaal.

Doordat de teams waren gemixt: dames, heren en diverse jeugdteams, kwam de verenigingsgeest er prima uit; jong en oud, vrouw en man, maar ook beginners en oude cracks. Het verschil tussen de oudste en jongste was bijna 56 jaar; wat een ervaring. Een vader uit Leeuwarden die samen met zijn dochter was had zoiets nog nooit eerder meegemaakt.

Aan het einde van de avond gezamenlijk op de foto; altijd leuk.

Bij badminton was Willem de Haan de winnaar; Willem kwam door omstandigheden iets later, hij zag en overwon! Bij de volleyballers waren er drie teams die evenveel punten hadden, maar het doelsaldo van team 5 (Lyne Groot, Milan Sijtsma, Louisa Kooistra, Pier Kooistra, Pieter Bak en Petra Krol) was het voordeligst, dus daar ging de wisselbeker naar toe; ook mocht elke speler nog een keuze maken uit de zelfgebakken appelflappen of andere lekker koeken.