Spannende wedstrijd van dames 1

Verslagje van de laatste wedstrijd van oktober . In de Rengershal gingen we met volle moed de wedstrijd tegen VC058 DS8 aan. Toch bleek de 3 punten te incasseren pittiger als gedacht. Het was een leuke tegenstander waar we goed tegen moesten strijden om de punten binnen te halen.

We begonnen de eerste set met een voorsprong maar deze werd vrij snel weer recht getrokken en zelfs ingehaald.  Door secuurder te spelen met mooie aanvallen en goed op elkaar in te spelen wisten we de eerste set te winnen met 21-25.

De tweede set was een nek aan nek race welke vanaf het begin tot einde spannend bleef. Door goed de gaten te zoeken en tactische prikballen er tussen door te gooien konden we met ze mee komen. Op een gegeven moment stonden we 23-24 achter, vol spanning gaven het nog niet op! We vochten tot het einde maar slaagden er niet in om tot 2 punten voorsprong te komen, uiteindelijk kwam de stand op 28-30.

3e set pakten we goed door en wisselden Bregt voor Myriam. Ondanks de vorige pittige set waren we nog niet helemaal uitgeput en zetten nog even door. VC058 DS8 gaf de moed op en maakten nog maar 12 punten. Gelukkig hebben  we deze wedstrijd dus nog gewonnen met 2-1!

We zijn erg benieuwd naar volgende week wanneer we thuis weer tegen elkaar moeten spelen.

D1   Nr 9.spanning