Vergeten en weer doorgaan!

Soms dan wil het gewoon niet. Gisteravond was zo’n moment. Vol goede moed gingen wij richting St. Anne voor een wedstrijd tegen VC 058 d7. Het inspelen ging lekker en na een tijdje betrad Ria de bok om de wedstrijd te laten beginnen. Omdat Tineke en Grytsje helaas niet aanwezig waren, was Anneke ingezet om als spelverdeelster de taak van Grytsje over te nemen. We gingen lekker van start en de eerste set hebben we dan ook gewonnen. Het was een leuke set, met weerstand van de tegenstander. Iets wat we niet altijd gewend zijn en wat dan ook een leuke afwisseling is! 25-17 werd de uiteindelijke stand en blij als we waren gingen we op naar de tweede set. Helaas ging deze tweede set heel anders dan de eerste. We kwamen er niet in, konden niet in ons eigen spel komen en verloren deze set dan ook met 25-22. De kopjes begonnen een beetje te hangen. Dit mocht echter niet zo doorgaan en na een peptalk gingen we op naar de derde set. Jammer genoeg mocht het niet beter worden en hebben we ook deze set verloren.

Dit is wennen! Praktisch altijd kunnen wij de wedstrijden naar onze hand zetten en weten we sowieso twee punten mee naar huis te nemen. Deze keer ging dat anders en moesten we twee punten inleveren. Dit laten we natuurlijk niet nog een keer gebeuren. Onze koppositie hoeft niet in gevaar te komen. Nog een aantal wedstrijden totdat we ons kampioenschap kunnen vieren, dat laten we ons natuurlijk niet uit handen glippen!

Gelukkig heeft de nummer 2, VC 058 d2, ook twee punten laten liggen. Hierdoor lopen we nog steeds vier punten los op de nummer 2. Bedankt VC 058 d2!!

Groetjes,

#1