Open volleyballessen voor de jeugd!

Je kunt nu bij dé volleybalclub in Hallum GRATIS proberen of volleybal wat voor je is!

Havot organiseert een aantal kennismakingslessen voor (basisschool)jeugd vanaf 6/7 jaar op de volgende dinsdagen:

  • 4 februari 2020
  • 11 februari 2020
  • 18 februari 2020
  • 25 februari 2020

In de gymzaal van het MFC ‘t Trefpunt in Hallum van 18:00 uur tot 19:00 uur (bereikbaar via de achter ingang).

Je mag aan alle kennismakingslessen deelnemen en het kost helemaal niets!

Graag wel even aanmelden via jeugdzaken@havot.nl of 06-53574577 (Nynke de Haan)! Bij het aanmelden graag je naam, telefoonnummer en je leeftijd vermelden.

Indien er veel deelnemers zijn, dan delen wij de lessen op.  De extra lessen worden dan op diezelfde dinsdagen gepland van 17:00 uur tot 18:00 uur.  Word je in de extra lessen ingedeeld, dan ontvang je hierover bericht.

Ben je na deze trainingen enthousiast voor volleybal geworden, word dan lid bij Havot. Dit kan eenvoudig via de website: www.havot.nl .

Jeugdvolleybal bij Havot

Voor de (basisschool) jeugd is een geweldige dynamische volleybalvorm ontwikkeld, namelijk Cool Moves Volley (CMV). Je hebt bij CMV 6 verschillende niveaus. Volleybal is best een moeilijke sport, daarom is er  speciaal voor kinderen een makkelijke manier bedacht om volleybal stapsgewijs aan te leren. Deze stappen worden 1 voor 1 aangeleerd met als uiteindelijk doel het beheersen van het volleybalspel. Wanneer de jeugd Cool Moves Volley speelt dan is er ook de mogelijkheid om wedstrijden te spelen. Er wordt door de volleybalbond NeVoBo samen met andere volleybalverenigingen CMV-toernooien georganiseerd.

Na CMV stroom je door naar de ABC-jeugdcompetitie. Deze competitie is voor jeugd vanaf ongeveer 12 tot 18 jaar. Er wordt op 4 niveaus gespeeld. Top-, Hoofd-, 1e en 2e klasse. Voor de Top- en Hoofdklasse dient men zich te plaatsen. Voor de 1e en 2e klasse is vrije inschrijving mogelijk. Er wordt op alle niveaus een hele competitie gespeeld vanaf september t/m april.