Team ABC-jeugd (12-18 jaar)

TEAM ABC-JEUGD van 13-18 jaar

 

Na CMV stromen jeugdleden door naar de jeugd-C, -B en –A, waarbij A de hoogste leeftijdscategorie is. Anders dan bij CMV wordt er vanaf de C-jeugd wekelijks een wedstrijd gespeeld. De jeugdcompetitie is piramidaal opgebouwd en is in regio Noord van NeVoBo-competitie.

Een ABC-jeugdteam bestaat uit minimaal bestaan uit 6 spelers. Onze voorkeur gaat uit naar minimaal 8 spelers, zodat er altijd voldoende spelers zijn voor een volwaardige training en genoeg bezetting bij wedstrijden.  Een ABC-jeugdteam bestaat vaak uit gemixte teams van jongens en meiden. De keuze van samenstelling van een team hangt af van het aantal leden en speelniveau. 

ABC-jeugd bij s.v. Havot

C-jeugdtraining is één keer per week op dinsdag van 19:00 uur tot 20:00 uur in de gymzaal van MFC ’t Trefpunt in Hallum (via achter ingang bereikbaar). 

B-jeugdtraining is één keer per week op dinsdag van 18:45 uur tot 19:45 uur in de gymzaal van Marrum (Trijetunen 39 in Marrum)

Wedstrijden worden zoveel mogelijk gespeeld op de zaterdagen. De thuiswedstrijden worden of in de gymzaal van It Trefpunt in Hallum of in de sporthal De Bildtse Slag in St.-Annaparochie gespeeld.

Interesse voor ABC-jeugdvolleybal?

Voor meer informatie mail gerust naar jeugdzaken@havot.nl of bel/app met 06-53574577 (Nynke).

Kom gerust langs, de eerste 4x is gratis proberen!

C-jeugd shirtsponsor:  Transportbedrijf De Vries Hallum

B-jeugd shirtsponsor: Autorijschool Eric van der Veen

Leeftijdsgrenzen voor de A-, B- en C-jeugd zaalvolleybal

A-jeugd: op 30 september van het seizoen niet ouder dan 17 jaar
B-jeugd: op 30 september van het seizoen niet ouder dan 15 jaar
C-jeugd: op 30 september van het seizoen niet ouder dan 13 jaar