Team ABC-jeugd (12-18 jaar)

TEAM ABC-JEUGD van 13-18 jaar

Voor de jeugd werken wij samen met VV Stasko. De CMV-jeugd tot en met 12/13 jaar traint op dinsdag in Hallum. Jeugd vanaf 13 jaar tot 18 jaar traint bij Stasko in Stiens. 

Na CMV stromen jeugdleden door naar de jeugd-C, -B en –A, waarbij A de hoogste leeftijdscategorie is. Anders dan bij CMV wordt er vanaf de C-jeugd wekelijks een wedstrijd gespeeld. De jeugdcompetitie is piramidaal opgebouwd en is in regio Noord van NeVoBo-competitie.

Een ABC-jeugdteam bestaat uit minimaal bestaan uit 6 spelers. Onze voorkeur gaat uit naar minimaal 8 spelers, zodat er altijd voldoende spelers zijn voor een volwaardige training en genoeg bezetting bij wedstrijden.  Een ABC-jeugdteam bestaat vaak uit gemixte teams van jongens en meiden. De keuze van samenstelling van een team hangt af van het aantal leden en speelniveau. 

ABC-jeugd bij s.v. Havot

Op dit moment speelt er geen jeugdteam van Havot in de ABC-jeugdcompetitie seizoen 2021-2022.  De meiden van het vorige A-jeugdteam zijn doorgestroomd naar het damesteam.

Voor de 2e helft van de competitie 2021-2022 zal er vanuit CMV een nieuw C-jeugd team  in de ABC-jeugdcompetitie doorstromen.

Interesse voor ABC-jeugdvolleybal? Wij werken samen met de volleybalclub Stasko in Stiens.  Voor meer informatie mail gerust naar jeugdzaken@havot.nl of bel met 06-53574577 (Nynke).

ABC-jeugdtraining is één keer per week op dinsdag van 19:00 uur tot 20:00 uur in de gymzaal van MFC ’t Trefpunt in Hallum (via achter ingang bereikbaar). [op dit moment is er geen training, bij voldoende animo (minimaal 5) voor ABC-jeugd wordt dit trainingsuur weer opgestart]

Wedstrijden worden zoveel mogelijk gespeeld op de zaterdagen. A-jeugd speelt wedstrijden op donderdagavonden. De thuiswedstrijden worden of in de gymzaal van It Trefpunt in Hallum of in de sporthal De Bildtse Slag in St.-Annaparochie gespeeld.

Shirtsponsor:  Transportbedrijf De Vries Hallum  devries-hallum

Leeftijdsgrenzen voor de A-, B- en C-jeugd zaalvolleybal

A-jeugd: op 30 september van het seizoen niet ouder dan 17 jaar
B-jeugd: op 30 september van het seizoen niet ouder dan 15 jaar
C-jeugd: op 30 september van het seizoen niet ouder dan 13 jaar