Team CMV (6 – 13 jaar)

CMV-team (volleybal vanaf 6 tot 13 jaar)

Voor de jeugd werken wij samen met VV Stasko. De CMV-jeugd tot en met 12/13 jaar traint op dinsdag in Hallum. Jeugd vanaf 13 jaar tot 18 jaar traint bij Stasko in Stiens. 

De jongste aanwas bij Havot bestaat op dit moment uit ongeveer 15 jonge volleybalsterren in de basisschoolleeftijd uit Hallum en uit naburige dorpen (o.a. uit Ferwert en Stiens).  Voor de eerste helft van de competitie van het volleybalseizoen 2021-2022 zullen er drie CMV-teams deelnemen aan wedstrijden.  De wedstrijden worden op zaterdagen in toernooivorm gespeeld in de NeVoB0-regio Noord.  Een overzicht van de toernooien staan vermeld op: havot.nl/cmv-toernooien.

Naast de wekelijkse trainingen en de door de volleybalbond georganiseerde wedstrijden is er bij Havot ook altijd nog wat anders te beleven. Elk seizoen is het weer een verrassing wat voor leuks de vereniging in petto heeft. 

Zou jij volleybal ook wel willen proberen?

Lijkt het je wat om eens volleybal te proberen? Pak je gymspullen en kom langs op een trainingsavond. De eerste 4 trainingen zijn gratis, zodat je goed kunt ervaren of volleybal wat voor je is. 

De trainingen zijn wekelijks op dinsdag en de tijden zijn als volgt:

  • vanaf 6/7 jaar tot en met 10 jaar van 17:00 uur tot 18:00 uur.
  • vanaf 11 jaar tot en met 13 jaar van 18:00 uur tot 19:00 uur.

De trainingen worden gegeven onder leiding van Pier Kooistra en vinden plaats in de gymzaal van MFC ’t Trefpunt in Hallum (bereikbaar via achteringang). 

Ben je enthousiast voor volleybal geworden en zou je wel bij s.v. Havot willen volleyballen, dan kun je of je ouders jou aanmelden via de websitepagina:  havot.nl/lid-worden

Een lidmaatschap kost € 12,50 per maand en dit is exclusief de kosten voor een spelerskaart van de Nederlandse Volleybal Bond (Nevobo). Een spelerskaart kost € 15,00 (seizoen 2021-2022).  Voor het spelen van de wedstrijden verzorgd Havot een wedstrijdshirt. De speler dient zelf te zorgen voor een zwart kort (volleybal) broekje, sportschoenen geschikt voor zaalsporten, en kniebescherming wordt aanbevolen. 

Is het lastig om de contributie te betalen, dan kunnen je ouders met weinig geld terecht bij:  Sam&.  Samen voor alle kinderen is een samenwerkingsverband van Leergeld NederlandJeugdfonds Sport & CultuurNationaal Fonds Kinderhulp en Stichting Jarige Job. Sam& biedt één digitaal loket waar ouders en intermediairs een aanvraag kunnen doen voor de voorzieningen die de organisaties bieden. Hulp nodig bij een aanvraag? Vraag onze penningmeester gerust om hulp.

Zou je als ouder/verzorger een kijkje bij de training willen nemen? Geef dit gerust aan bij de trainer (vanwege de corona-maatregelen). 

Vragen? Stel ze gerust aan de trainer of via  jeugdzaken@havot.nl of via 06-53574577 (Nynke).

Shirtsponsor: Pizzaworld Hallum